Tuinhuis met terrasoverkapping

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Een tuinhuis met terrasoverkapping combineert het beste van twee werelden. U kan uw tuingereedschap, potgrond en grasmaaier veilig opbergen én u kan zelf altijd genieten van uw tuin. Op de heetste zomerdagen zit u afgeschermd van de brandende zon en wanneer het begint te druppelen zit u droog. U kan zelfs buiten zitten tijdens de herfst en winter door een verwarmingselement toe te voegen.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

terras-tuinhuis

Vergroot uw leefruimte dankzij een tuinhuis met terrasoverkapping

Onder een tuinhuis met terrasoverkapping kan u dus het hele jaar vertoeven. Zo vergroot u uw leefruimte en kan u een gezellig buitensalon of -eetkamer inrichten om uw gasten te ontvangen. Zoals bij al onze tuinhuizen, maakt Chaletpark uit Roeselare ook deze tuinhuizen volledig op maat. U kan kiezen tussen natuurlijk hout en houtcomposiet als materiaal voor uw tuinhuis met terrasoverkapping. Houtcomposiet is een materiaal dat erg onderhoudsvriendelijk is, het hoeft namelijk nooit opnieuw behandeld of geschilderd worden. Naast tuinhuizen ontwerpen en produceren wij ook andere buitenruimtes.

Maak een afspraak

Naast de levering verzorgen wij ook de plaatsing van uw tuinhuis in Roeselare en doorheen heel Vlaanderen. U kan via ons contactformulier een offerte aanvragen. Wij bespreken graag met u alle details van uw tuinhuis met terrasoverkapping. Bij vragen kan u ons ook steeds contacteren door een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be of te bellen naar 0496 75 90 92.

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.