Houtcomposiet

Composiet als materiaal voor uw tuinhuis

Als u de look en warmte van hout wilt, maar dan zonder het jaarlijks onderhoud, dan is composiet het ideale materiaal voor uw tuinhuis. Eens wij de constructie geplaatst hebben, hoeft u die namelijk nooit meer te schilderen of behandelen. De kleurvaste composiet, die bestaat uit 60 % houtvezels en 40 % polyethyleen, is qua uitstraling bijna identiek aan hout. Een onderhoudsvriendelijk tuinhuis dat mooi en ook nog eens duurzaam is, dat is de ideale oplossing! Bent u benieuwd naar deze moderne tuinhuizen uit composiet? De medewerkers van Chaletpark staan klaar om u alles te vertellen.

Het voordeel van composiet voor een tuinhuis

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een tuinhuis in houtcomposiet is het feit dat dit materiaal nagenoeg onderhoudsvrij is. Maar hoe komt dat eigenlijk? Houtcomposiet is een combinatie van houtvezels en kunststof, meestal polyethyleen, die samen een zeer duurzaam en weersbestendig materiaal vormen waardoor het tuinhuis nagenoeg onderhoudsvrij is. In tegenstelling tot traditioneel hout, dat kan rotten, splijten of kromtrekken door vocht en temperatuurschommelingen, behoudt houtcomposiet zijn vorm en kleur door de jaren heen. Het materiaal is ook bestand tegen schimmel en ongedierte, wat betekent dat u niet hoeft te investeren in dure behandelingen of verf om het er goed uit te laten zien. Kortom, een onderhoudsvrij tuinhuis in houtcomposiet is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze, maar ook een praktische en duurzame investering voor de lange termijn. Of u nu opteert voor moderne composiet tuinhuizen of luxe houtcomposiet tuinhuizen, de voordelen van een tuinhuis zonder nood aan onderhoud zullen uw leven een stuk gemakkelijker maken.

Waarom een onderhoudsvrij tuinhuis uit houtcomposiet de ideale keuze is

Het materiaal houtcomposiet is perfect voor een tuinhuis op maat in een Belgische tuin. Een tuinhuis krijgt in ons land namelijk veel regen en wind te verduren. Dankzij zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen, blijft het composiet mooi ogen. U heeft bij Chaletpark in Roeselare de keuze uit een klassiek model met een plat dak dat overhangt of een cube-model. Voor een onderhoudsvriendelijk tuinhuis vervaardigd uit composiet kan u verschillende kleuren kiezen. Welke kleur uw voorkeur ook wegdraagt, u kunt ervan op aan dat die nooit vervaagt. Onze tuinhuizen zijn altijd van de hoogste kwaliteit, of u nu gaat voor composiet of klassiek hout. Wilt u toch liever hout? Dan kan u natuurlijk ook een houten tuinhuis laten plaatsen door onze experts. Naast moderne en klassieke composiet tuinhuizen plaatsen wij ook garages op maat.

Vraag uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een prachtig en onderhoudsvriendelijk tuinhuis? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier. Wij antwoorden steeds zo snel mogelijk! Naast het verkopen van kwalitatieve, luxe tuinhuizen uit houtcomposiet, nemen wij ook graag de plaatsing voor onze rekening, inclusief eventuele funderingswerken. Tijdens het plaatsingsproces van uw nieuw onderhoudsvriendelijk tuinhuis uit composiet kan u zich altijd tot ons richten als u vragen heeft. Contacteer ons gerust met al uw vragen door een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be.

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.