Houtcomposiet

Composiet als materiaal voor uw tuinhuis

Als u de look en warmte van hout wilt, maar dan zonder het jaarlijks onderhoud, dan is composiet het ideale materiaal voor uw tuinhuis. Eens wij de constructie geplaatst hebben, hoeft u die namelijk nooit meer te schilderen of behandelen. De kleurvaste composiet, die bestaat uit 60 % houtvezels en 40 % polyethyleen, is qua uitstraling bijna identiek aan hout. Een onderhoudsvriendelijk tuinhuis dat mooi en ook nog eens duurzaam is, dat is de ideale oplossing!

De voordelen van composiet voor een tuinhuis

Het materiaal composiet is perfect voor een tuinhuis in een Belgische tuin. Een tuinhuis krijgt in ons land namelijk veel regen en wind te verduren. Dankzij zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen, blijft het composiet mooi ogen. U heeft bij Chaletpark in Roeselare de keuze uit een klassiek model met een plat dak dat overhangt of een cube-model. Voor een onderhoudsvriendelijk tuinhuis vervaardigd uit composiet kan u verschillende kleuren kiezen. Welke kleur uw voorkeur ook wegdraagt, u kunt ervan op aan dat die nooit vervaagt. Onze tuinhuizen zijn altijd van de hoogste kwaliteit, of u nu gaat voor composiet of klassiek hout. Wilt u toch liever hout? Dan kan u natuurlijk ook een houten tuinhuis laten plaatsen. Naast tuinhuizen plaatsen wij ook garages op maat.

 

Vraag uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een prachtig en onderhoudsvriendelijk tuinhuis? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier. Wij antwoorden steeds zo snel mogelijk! Naast het verkopen van kwalitatieve tuinhuizen, nemen wij ook graag de plaatsing voor onze rekening, inclusief eventuele funderingswerken. Tijdens het plaatsingsproces van uw nieuw onderhoudsvriendelijk tuinhuis uit composiet kan u zich altijd tot ons richten als u vragen heeft. Contacteer ons gerust met al uw vragen door een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be.