Buitenruimte laten plaatsen

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Wilt u een nieuwe buitenruimte laten plaatsen in uw tuin om meer leefruimte te creëren? Dan bent u bij Chaletpark in Roeselare helemaal op de juiste plek. Ons team ontwerpt volledig naar uw wensen een buitenruimte én komt hem ook plaatsen in uw tuin. Op die manier kan u snel en kwalitatief genieten van uw nieuwe buitenruimte.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Cube golf

Een buitenruimte laten plaatsen in uw tuin

Een buitenruimte kan verschillende doeleinden hebben. Zo is er het klassieke tuinhuis, waar u uw terrasstoelen en grasmaaier kan opbergen. Wij werken met natuurlijk hout of onderhoudsvriendelijke houtcomposiet. Dankzij een tuinhuis met terrasoverkapping, vergroot u de leefruimte van uw woning. Door dit soort buitenruimte te laten plaatsen kan u uw gasten het hele jaar door ontvangen in uw tuin, of de zon nu schijnt of niet. Daarnaast kan u ook kiezen om een garage op maat te laten plaatsen. Uw buitenruimte beschermt zo uw wagen of fietsen. Ook voor bedrijven plaatsen wij graag een buitenruimte waar uw werknemers hun fiets kunnen stallen of tijdens een pauze een fris luchtje kunnen scheppen. Voor een rustige plek om thuis te werken, kunnen wij ook een tuinkantoor ontwerpen voor uw tuin.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Bent u overtuigd en wilt u graag een buitenruimte laten plaatsen? Als experts in allerhande tuinhuizen op maat, maken wij graag uw droom waar. Via ons contactformulier kan u een offerte aanvragen. Bij vragen kan u altijd een e-mail sturen naar info@chaletpark.be of even bellen naar 0496 75 90 92. Of maak en afspraak en kom langs in Roeselare om ons assortiment te bekijken!

Expoterrein uitzonderlijk gesloten

Op zaterdag 16 september 2023 zal ons expoterrein uitzonderlijk gesloten zijn. Onze excuses voor het ongemak.