Houten tuinkantoor

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Als u op zoek bent naar een oplossing voor rustig thuiswerk, dan is een houten tuinkantoor misschien wel de perfecte oplossing! Bij Chaletpark in Roeselare bespreken we samen met u alles wat u nodig heeft in een tuinkantoor en maken we een houten tuinkantoor op maat van uw tuin. Daarbovenop kan u het houten tuinkantoor overal in Vlaanderen laten plaatsen door ons ervaren plaatsingsteam.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Een houten tuinkantoor op maat

Steeds meer mensen werken deels van thuis uit, maar om te werken heeft u natuurlijk een rustige plek nodig. Ons team bespreekt alle details met u en ontwerpt het perfecte houten tuinkantoor. Qua materiaal werken wij met natuurlijk hout of de onderhoudsvriendelijke houtcomposiet. Het voordeel van een constructie uit composiet is dat het nooit opnieuw geschilderd hoeft te worden en het er toch exact hetzelfde uitziet als een houten constructie. Er zijn veel voordelen aan een tuinkantoor op maat: u kan rustig werken, met zicht op uw tuin, en uw huisgenoten hoeven niet stil te zijn wanneer u in een meeting zit. Een houten tuinkantoor op maat oogt daarbovenop nog eens heel mooi in uw tuin. U kan zelf kiezen welk model en welke uitvoering het best in uw tuin past en wij zorgen voor de rest. Omdat alle verschillende soorten tuinhuizen op maat worden gemaakt, is er bij ons geen sprake van massaproductie. Op die manier is een houten tuinkantoor op maat laten plaatsen ook duurzaam.

Uw houten tuinkantoor laten plaatsen

Een tuinkantoor op maat meenemen naar huis in de koffer van uw auto zou heel moeilijk zijn. Daarom geven wij een volledige service in ons maatwerkbedrijf. Wanneer u een houten tuinkantoor op maat bestelt bij ons en ervoor kiest om het door ons te laten plaatsen, ontfermen wij ons niet enkel over de plaatsing maar ook over de levering en eventuele funderingswerken. Wij zijn gevestigd in Roeselare, maar zorgen voor de plaatsing van tuinhuizen in heel Vlaanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het plaatsen van allerhande tuinhuizen, kan u er zeker van zijn dat het in uw voordeel is om uw houten tuinkantoor op maat door ons te laten plaatsen.

Kom langs om alle details te bespreken

Is die lege plek in uw tuin perfect om een houten tuinkantoor op te laten plaatsen? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons contactformulier. Indien u nog vragen heeft, raden wij u aan om ons te bellen op het nummer 0496 75 90 92 of een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be. Of kom eens langs op ons showterrein in Roeselare, waar u alle modellen kan bewonderen!

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.