Plaatsing van uw tuinhuis in Roeselare

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Zoekt u een bedrijf dat zich naast de levering ook buigt over de plaatsing van uw tuinhuis in Roeselare? Dan doen we het bij Chaletpark nog beter! Wij verzorgen de levering en plaatsing van uw tuinhuis niet alleen in Roeselare, maar in heel Vlaanderen. Samen met u overlopen we alle details om te zorgen dat uw tuinhuis perfect in uw tuin past.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Cube golf

De plaatsing van uw houten tuinhuis in Roeselare en de rest van Vlaanderen

Onze techniekers rijden uit naar alle uithoeken van Vlaanderen om op maat gemaakte tuinhuizen te plaatsen. Bij Chaletpark kan u kiezen voor een natuurlijk houten tuinhuis of een tuinhuis uit houtcomposiet. Het materiaal composiet bestaat voor 60 % uit houtvezels en 40 % uit polyethyleen. Hierdoor heeft het wel de uitstraling van hout, maar is het veel steviger en vooral erg onderhoudsvriendelijk. Een tuinhuis uit composiet hoeft namelijk nooit behandeld of geschilderd te worden. Het is het ideale tuinhuis voor drukke gezinnen en mensen die niet meer zo actief kunnen zijn. Wanneer de plaatsing van het tuinhuis dan ook nog eens geregeld wordt door ons team, kan u optimaal genieten van uw tuin in Roeselare en elders. Naast tuinhuizen, verzorgen wij ook het ontwerp, de productie en plaatsing van veilige fietsenbergingen en onderhoudsvrije garages.

Kom langs op ons showterrein

Wilt u graag met eigen ogen kijken naar enkele voorbeeldontwerpen? Dan kan u langskomen op ons showterrein. Voor een offerte voor uw op maat gemaakte tuinhuis, inclusief plaatsing in Roeselare en ver daarbuiten, kan u ons contacteren via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@chaletpark.be. Om rustig te genieten van uw tuinhuis, kan u op ons rekenen!

Kom ons bezoeken op de Bisbeurs

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober is Chaletpark op de Bisbeurs in Flanders Expo Gent te vinden. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze stand te bezoeken. Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 7 en zaterdag 14 oktober uitzonderlijk gesloten is. Tot dan!