Garage plaatsen

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Wilt u graag een onderhoudsvrije garage op maat laten plaatsen om uw wagen ’s nachts veilig weg te kunnen zetten? Dan vindt u in Chaletpark in Roeselare de ideale partner! Wij ontwerpen samen met u een garage die perfect bij uw huis past. U kan deze onderhoudsvrije houten garage zelf plaatsen of genieten van onze totaalservice en hem laten plaatsen door ons ervaren installatieteam.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

CHALETPARK8

Laat u een houten garage plaatsen of eentje uit houtcomposiet?

Naast tuinhuizen zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van uw nieuwe houten garage op maat. Wij bespreken samen met u alle details, zodat uw garage mooi bij uw huis past. Bij ons kan u kiezen om een natuurlijk houten garage te laten plaatsen of een onderhoudsvrije uit houtcomposiet. Houtcomposiet is een materiaal dat bestaat uit 60 % houtvezels en 40 % polyethyleen. Het oogt als gewoon hout, maar het zorgt ervoor dat uw garage onderhoudsvrij is. U hoeft het materiaal na plaatsing namelijk niet meer behandelen of schilderen. Dankzij een garage op maat bent u bovendien ook zeker dat de garage die u laat plaatsen exact aan uw wensen voldoet. Bent u eerder op zoek naar een stevige fietsenberging? Dan kan u ook die bij ons laten maken. Net als een onderhoudsvrije garage, kan u ook de fietsenberging op maat laten maken en op uw erf plaatsen. Een grote familie heeft natuurlijk ook een grote garage nodig om alles binnen te kunnen leggen. Wij maken een garage op maat die perfect in de overblijvende plaats op uw grond past, zodat alle ruimte optimaal wordt benut. Uw tuin moet natuurlijk ook groen blijven! Ook bij bedrijven plaatsen wij graag een mooie houten garage op maat om alle wagens veilig te stellen.

Vraag uw offerte aan

Laat u graag een houten garage op maat plaatsen? Of kiest u om een onderhoudsvriendelijke garage uit houtcomposiet te laten plaatsen? Wij hebben reeds veel ervaring met het vervaardigen van garages en tuinhuizen uit composiet. Kom dus langs op ons showterrein in Roeselare om ons aanbod te bekijken. Via ons contactformulier kan u ook rechtstreeks een offerte aanvragen. Twijfel bij vragen niet om ons te contacteren via info@chaletpark.be of bel naar 0496 75 90 92.

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.