Een cube-tuinhuis plaatsen

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Bij Chaletpark in Roeselare kan u een cube-tuinhuis laten plaatsen. Deze tuinhuizen zijn – zoals de naam al suggereert – kubusvormig. Ze hebben dus geen overhangend dak, waardoor ze een strakke, moderne look hebben. Wij ontwerpen uw tuinhuis volledig op maat en maken het in ons eigen atelier. Bij ons bent u op de juiste plek voor een correcte totaalservice!

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Cube golf

Laat een cube-tuinhuis plaatsen voor een strakke tuin

Een houten blokhut in de tuin geeft een gezellige uitstraling, maar niet iedereen is fan van deze klassieke uitvoering. Daarom is het bij ons ook een optie om een cube-tuinhuis te laten plaatsen. U kan kiezen uit natuurlijk hout of de houtcomposiet. Voor een tuinhuis zonder onderhoud gaat u best voor houtcomposiet. Dit materiaal heeft dezelfde warme look als hout, maar hoeft niet elk jaar opnieuw behandeld en geschilderd te worden.  U kan er ook voor kiezen een open tuinhuis te laten plaatsen. Op die manier heeft u een afgesloten tuinhuis voor uw tuingereedschap én een overdekt buitensalon of fietsenberging in één strak afgewerkte constructie!

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd om een cube-tuinhuis te laten plaatsen? Vraag dan via ons contactformulier een offerte aan. Al onze tuinhuizen worden op maat gemaakt en passen gegarandeerd perfect in uw tuin! Wenst u toch eerst wat meer informatie? Maak dan een afspraak via datzelfde formulier of door een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be en kom langs op ons showterrein in Roeselare waar u onze verschillende modellen kan bekijken.

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.