Open tuinhuis plaatsen

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Via Chaletpark in Roeselare kan u een op maat gemaakt open tuinhuis laten plaatsen. Er zijn veel tuinhuisfabrikanten, maar wij bieden een volledige dienstverlening aan. Wij ontwerpen en produceren elke tuinconstructie in eigen zaak. Daarbovenop zorgen we ook voor de levering en plaatsing van onze houten constructies in tuinen over heel Vlaanderen.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Cube composiet

Een open tuinhuis laten plaatsen, dat is een berging én een buitensalon

Een open tuinhuis laten plaatsen combineert veel voordelen, zeker wanneer u kiest voor een tuinhuis uit composiet. De composiet waar wij mee werken heeft de warme uitstraling van hout, maar hoeft na plaatsing nooit meer geschilderd te worden. U kan ook kiezen voor een tuinhuis uit natuurlijk hout. Het idee achter een open tuinhuis is dat u naast een onderhoudsvrije tuinberging in één klap ook een overdekte zitplaats laat plaatsen. U kan dit dan inrichten als gezellig buitensalon, waar u urenlang kan tafelen met uw gezelschap, ongeacht het weer. Bij ons aanbod vindt u al enkele realisaties die we succesvol hebben afgeleverd bij klanten. U kan kiezen voor een klassieke afwerking of voor een modern cube-tuinhuis. Wij specialiseren ons in tuinhuizen op maat. U kan er dan ook zeker van zijn dat wij enkel kwaliteit leveren.

Aarzel niet en vraag uw offerte aan

Bent u overtuigd en wilt u graag een open tuinhuis laten plaatsen? Vraag dan makkelijk via ons contactformulier een offerte aan. Wenst u eerst nog wat meer informatie? Wij helpen u graag verder. Bel ons gerust op 0496 75 90 92 of stuur een e-mail naar info@chaletpark.be

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.