Fietsberging plaatsen in uw tuin

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een leuke fietsberging waar u uw fietsen veilig kan plaatsen wanneer ze niet in gebruik zijn? Wij ontwerpen graag een fietsenberging op maat van uw huishouden of bedrijf. Daarnaast verzorgen wij ook steeds de levering en, indien gewenst, de plaatsing van uw fietsenberging.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

CHALETPARK8

Een veilige fietsberging op maat laten plaatsen in uw tuin

Bij Chaletpark in Roeselare werken we enkel met kwaliteitsvolle materialen, zoals natuurlijk hout en houtcomposiet. Het grote voordeel van een constructie uit composiet is dat het zorgt voor een erg onderhoudsvriendelijke tuinberging. Het moet namelijk nooit opnieuw geschilderd worden! Een fietsberging laten plaatsen in dit materiaal is dan ook perfect voor drukke gezinnen en bedrijven die geen tijd hebben om elk jaar de fietsenberging een nieuw likje verf te geven. Net als onze tuinhuizen, maken we elke fietsenberging op maat. U kan kiezen tussen klassieke en meer moderne modellen en verschillende uitvoeringen. Uw fietsenberging is geen product van massaproductie, maar wordt speciaal voor u geproduceerd. Onze service houdt daarnaast ook de plaatsing van uw fietsenberging in. Een fietsberging laten plaatsen door ons team bevat ook de nodige funderingswerken. De plaatsing van uw fietsenberging wordt dus professioneel en kwalitatief uitgevoerd. Een fietsberging door ons laten plaatsen, garandeert u dat ze niet bij de eerste – of honderdste – windvlaag zal omvallen! Bent u overtuigd van het gemak van houtcomposiet en een professionele plaatsing, dan kan u door ons ook een onderhoudsvrije garage laten ontwerpen en plaatsen. Zo zijn zowel uw fietsen als uw wagen beschermd tegen de weerselementen.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u graag onze ontwerpen zien? Dan kan u een kijkje nemen tussen ons aanbod of een afspraak maken om het aanbod in levenden lijve te zien op ons showterrein in Roeselare. Bent u eerder op zoek naar een multifunctionele blokhut? Dan kan u ook bij ons terecht! Bent u benieuwd naar de prijs van een individueel ontworpen fietsenberging, inclusief plaatsing? Vraag voor al uw tuinconstructies een offerte aan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@chaletpark.be

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.