Een blokhut in uw tuin

✔Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Een blokhut is de perfecte oplossing voor die lege plek in uw tuin. U kan bij Chaletpark in Roeselare kiezen uit verschillende uitvoeringen voor uw blokhut. Wij bieden een klassiek en een modern model aan, uitgevoerd in natuurlijk hout of onderhoudsvriendelijke houtcomposiet. Ontdek snel ons uitgebreid aanbod!

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

blokhut

Een houten of houtcomposieten blokhut laten plaatsen in uw tuin

Bij Chaletpark ontwerpen we tuinhuizen op maat van uw tuin en wensen. U kan kiezen tussen natuurlijk hout of houtcomposiet, een materiaal dat zo stevig en onderhoudsvriendelijk is dat u uw tuinhuis nooit meer moet behandelen of schilderen. Een houten blokhut plaatsen kan voor verschillende doeleinden. Zo kan een blokhut dienstdoen als tuinberging voor al het tuingereedschap. Hoe hard het ook regent, uw grasmaaier en tuinschaar behouden hun perfecte staat! Een blokhut in de tuin kan echter ook ingericht worden als tuinkantoor, zodat u in alle rust kan werken op uw thuiswerkdagen. Wij leveren de materialen aan huis en plaatsen graag uw houten of houtcomposieten blokhut voor u. We ontfermen ons ook over eventuele funderingswerken.

Contacteer ons voor meer informatie

Op ons showterrein in Roeselare kan u de vele verschillende modellen en uitvoeringen die wij aanbieden, in levenden lijve bezichtigen. U kan alle details bekijken, zowel binnen als buiten. Bent u al overtuigd en wilt u zo snel mogelijk een houten blokhut laten plaatsen in uw tuin? Dan kan u ook online een offerte aanvragen via ons contactformulier of door te mailen naar info@chaletpark.be. Voor elke tuin ontwerpen wij een blokhut specifiek naar uw wensen. Kom dus zeker eens langs om alle details te bespreken!

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.