Tuinhuis zonder onderhoud

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een tuinhuis zonder dat jaarlijkse onderhoud? Dan is een tuinhuis uit composiet het antwoord voor u! Composiet bestaat uit 60 % houtvezels en 40 % polyethyleen. Het heeft een hout-look, maar dankzij zijn onderhoudsvrije kwaliteiten hoeft uw houten tuinhuis niet langer jaarlijks behandeld en geschilderd worden. Bij Chaletpark plaatsen we al jaren moderne, onderhoudsvrije tuinhuizen. We vertellen je graag meer.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

CHALETPARK6

Een houten tuinhuis zonder jaarlijks onderhoud

Dankzij het gebruiken van de onderhoudsvrije houtcomposiet als materiaal voor uw houten tuinhuis, krijgt u dus een onderhoudsvriendelijk tuinhuis. Zo kan u genieten van uw tuin en tuinhuis zonder dat u tijd moet vrijmaken voor een onderhoud. Al onze tuinhuizen zijn op maat gemaakt. Bij Chaletpark in Roeselare bespreken we samen met u alle details, zodat uw tuinhuis een mooi geheel vormt met de rest van uw woning en tuin. Al uw buren zullen jaloers zijn op uw onderhoudsvrije houten tuinhuis dat er doorheen het hele jaar prachtig uitziet. Of u nu gaat voor een klassiek model of een open tuinhuis, waar u tijdens een zonnige dag beschermd van de hete zon kan genieten van uw tuin, wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt. Omdat uw houten tuinhuis specifiek voor u wordt ontworpen en geproduceerd, kan u in eender welk model kiezen voor de onderhoudsvrije composiet. Een tuinhuis zonder onderhoud heeft enkel voordelen voor u en is de investering zeker waard. Zo zijn er moderne, onderhoudsvrije tuinhuizen voor ieders smaak.

Vraag uw offerte vandaag nog aan

Bent u overtuigd van het nut van een houten tuinhuis op maat, gemaakt uit de onderhoudsvrije composiet? Vraag dan via ons contactformulier een offerte aan voor uw onderhoudsvrij tuinhuis of stuur een e-mail naar info@chaletpark.be. U kan ook langskomen op ons showterrein in Roeselare om ons aanbod te bezichtigen. Samen overlopen we alle opties en geven we u een offerte voor uw tuinhuis zonder onderhoud mee. Wij zien u graag verschijnen op uw afspraak!

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.