Klassiek geïmpregneerd tuinhuis

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Een klassiek geïmpregneerd tuinhuis is een klassieker met reden. Het typische tuinhuis-idee komt volledig tot recht in deze houten uitvoering. Bij Chaletpark in Roeselare werken we alleen met de beste materialen. Voor een kwalitatief klassiek geïmpregneerd tuinhuis kan u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Classic geïmpregneerd

Een klassiek geïmpregneerd tuinhuis dat uw gereedschap drooghoudt

Het hout van uw klassiek tuinhuis wordt geïmpregneerd, zodat het de veranderende Belgische weersomstandigheden beter kan verdragen. Wij impregneren het hout voor u zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. U kan dan zelf nog kiezen of u er een leuk kleurtje over schildert. Natuurlijk is het wel nog nodig om het tuinhuis elk jaar opnieuw te behandelen en schilderen. Zo bent u zeker dat uw tuinhuis mooi blijft ogen. Zoekt u een meer onderhoudsvriendelijk tuinhuis? Dan kan u bij ons ook een tuinhuis uit houtcomposiet laten maken. Net als al onze tuinhuizen, wordt ook uw klassiek geïmpregneerd tuinhuis op maat gemaakt. Geen massaproductie, wij ontwerpen en produceren elk tuinhuis voor een specifieke klant. Zo gaan wij verspilling tegen. Ben je meer fan van een moderne uitvoering? Neem dan een kijkje naar ons aanbod aan moderne cube-tuinhuizen.

Vraag een offerte aan

Voor een kwalitatief klassiek geïmpregneerd tuinhuis kan u bij ons terecht. Wij verzorgen de service van ontwerp tot plaatsing. Kom langs op ons showterrein om onze verschillende uitvoeringen te bezichtigen. Bent u al overtuigd? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier. Bij vragen kan u ook steeds een e-mail sturen naar info@chaletpark.be.

Kom ons bezoeken op de Bisbeurs

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober is Chaletpark op de Bisbeurs in Flanders Expo Gent te vinden. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze stand te bezoeken. Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 7 en zaterdag 14 oktober uitzonderlijk gesloten is. Tot dan!