Een tuinberging laten plaatsen in België

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Wilt u graag een kwalitatieve, onderhoudsvrije tuinberging laten plaatsen in uw tuin? Vergeet dan zeker niet om eens langs te komen bij Chaletpark in Roeselare! Wij ontwerpen de ideale bergplaats voor uw tuin en u kan hem ook nog eens door ons laten plaatsen. Uw tuin wordt een oase van rust met een op maat gemaakte bergplaats van Chaletpark.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

CHALETPARK6

Een tuinberging op maat laten maken en plaatsen in uw tuin in België

Bij al onze tuinhuizen gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Alles, van ontwerp tot plaatsing, wordt uitgevoerd door ons eigen team en elke berging wordt speciaal voor de klant in kwestie geproduceerd. Een bergplaats laten plaatsen in uw tuin wordt zo een duurzame actie waar geen massaproductie mee gemoeid is. Samen met u bespreken we allereerst alle details, zoals de grootte maar ook het soort materiaal dat u wenst te gebruiken voor uw tuinhok en de kleur ervan. Wij werken met natuurlijk hout en houtcomposiet. Voor een klassiek geïmpregneerd tuinhuis kiest u voor natuurlijk hout wanneer u een tuinberging laat plaatsen. Bent u op zoek naar de warmte van hout, maar kijkt u op tegen dat jaarlijkse onderhoud? Dan kiest u voor een onderhoudsvrije tuinberging uit houtcomposiet, een materiaal dat nooit opnieuw geschilderd moet worden. Een tuinberging kan u zelf plaatsen, maar u kan de bergplaats ook door ons laten plaatsen in uw tuin. Wij leveren en plaatsen tuinhuizen in heel Vlaanderen en ontfermen ons ook over eventuele funderingswerken.

De voordelen van een tuinhuis

Een bergplaats in uw tuin laten plaatsen heeft veel voordelen. Zo ligt uw tuingereedschap veilig, beschut tegen regen, en kan u het hele jaar door kolen voor de barbecue stockeren in uw gezellige blokhut. Daarnaast wordt uw tuin een plek van rust, omdat er niets rondslingert en u en uw gezin zonder zorgen kunnen genieten van de buitenlucht. Een onderhoudsvrije tuinberging laten plaatsen zorgt er ook voor dat werken in de tuin heel wat rustgevender wordt. U geraakt namelijk makkelijker aan uw gereedschap wanneer die netjes op zijn plek ligt. Een bergplaats in de tuin is daarnaast ook ideaal om uw tuinmeubilair in te plaatsen. Tijdens de winter beschermt u zo het hout van de tuinstoelen en in de lente haalt u ze makkelijk weer naar buiten om te genieten van die eerste zonnestralen.

Bespreek alle details met ons

Een tuinberging laten plaatsen heeft dus vooral veel voordelen, zeker wanneer u kiest voor de onderhoudsvrije houtcomposiet. Bent u benieuwd naar alle uitvoeringen en modellen waaruit u kan kiezen? Maak dan een afspraak via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@chaletparke.be en kom langs op ons terrein in Roeselare om onze tuinhuizen te bezichtigen. Via datzelfde contactformulier kan u ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten plaatsen van een op maat gemaakte bergplaats in uw tuin. Vul alle details in en wij leveren zo snel mogelijk een prijsofferte af. Bekijk zeker ons aanbod om inspiratie op te doen!

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.