Houten tuinhok

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Een houten tuinhok is de oplossing voor al uw tuinproblemen. U kan uw grasmaaier droogzetten, uw fiets beschermen tegen de weersomstandigheden en uw tuinmateriaal netjes opbergen. Bij Chaletpark in Roeselare kan u zo’n tuinhok laten maken en plaatsen in uw tuin. Wij leveren in heel Vlaanderen!

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

Classic geïmpregneerd

Een houten tuinhok op maat laten plaatsen

Niet elke tuin heeft dezelfde afmetingen of vrije ruimte. U wilt natuurlijk een houten tuinhok laten plaatsen dat in uw tuin past en voldoende plaats heeft om al uw spullen in te zetten. Daarom maakt onze zaakvoerder Toon Vansteenkiste samen met zijn team tuinhuizen die specifiek voor elke tuin worden ontworpen. U kiest uit natuurlijk hout of houtcomposiet als materiaal voor uw tuinhok. Houtcomposiet heeft dezelfde uitstraling als hout, maar hoeft nooit meer geschilderd te worden. Een op maat gemaakte blokhut in uw tuin die ook nog eens onderhoudsvrij is, dat is toch perfect? Bij ons koopt u enkel kwaliteit. Onze service houdt niet enkel het ontwerp en de productie van uw houten tuinhok in, wij verzorgen ook de levering en plaatsing. Uw nieuwe houten tuinhok laten plaatsen door professionals heeft veel voordelen. U hoeft geen tijd te besteden aan de plaatsing en u bent er zeker van dat alles perfect in elkaar steekt. Tijdens de plaatsing kan u dus al bedenken hoe u al die extra bergplaats in uw tuin gaat benutten! Een tuinhok laten plaatsen zorgt voor een nette tuin waar u volledig tot rust kan komen en waar uw kinderen naar hartenlust kunnen ravotten.

Vraag uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd om een houten tuinhok te laten plaatsen? Kom dan zeker eens langs op ons showterrein in Roeselare. Hier kan u de verschillende modellen en uitvoeringen die wij aanbieden in afgewerkte toestand bewonderen. Contacteer ons bij vragen of voor een offerte gerust via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be.

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.