Houten tuinhuis op maat

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Voor een houten tuinhuis op maat kan u terecht bij Chaletpark in Roeselare. Wij maken een ontwerp specifiek naar uw wensen en de plek die vrij is in uw tuin. Een tuinhuis kan veel meer zijn dan enkel de plek om uw tuingereedschap op te bergen. Bij ons kunt u een tuinhuis op maat laten ontwerpen, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte in uw tuin.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

tuinhuis

Een houten tuinhuis op maat van uw tuin

Wij maken tuinhuizen uit natuurlijk hout of uit houtcomposiet, een materiaal dat erg lijkt op hout, maar veel meer onderhoudsvriendelijk is. Het hoeft namelijk niet opnieuw behandeld of geschilderd te worden. Uw onderhoudsvrije houten tuinhuis op maat kan op verschillende manieren gebruikt worden. U kan het inrichten als tuinkantoor om rustig te kunnen werken van thuis uit. Zo vergroot u de leefruimte van uw huis zonder te moeten inboeten aan uw interieur. Dankzij een originele terrasoverkapping aan uw houten tuinhuis op maat, kan u het hele jaar door genieten van de buitenlucht in uw tuin.

Contacteer ons voor meer informatie

Of u nu extra opslagruimte nodig heeft of een gezellige plek wilt om te ontspannen, een tuinhuis op maat biedt de flexibiliteit om een structuur te creëren die aan al uw behoeften voldoet. Voor meer informatie in verband met uw houten tuinhuis op maat kan u ons altijd contacteren via ons contactformulier. U kan ook langskomen op ons showterrein in Roeselare. Onze tuinhuizen zijn steeds van de beste kwaliteit en worden geplaatst in heel Vlaanderen. Stuur bij vragen gerust een e-mail naar info@chaletpark.be.

Kom ons bezoeken op de bouwbeurs in Roeselare

Van 10 tot 12 februari en van 16 tot 18 februari is Chaletpark te vinden op de bouwbeurs in Roeselare. Kom onze stand bezoeken in Expo Roeselare en ontdek ons uitgebreide gamma! Houd er wel rekening mee dat ons expoterrein op zaterdag 10 en 17 februari gesloten zal zijn.