Onderhoudsvrije tuinberging plaatsen

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuinberging om uw tuinspullen in te plaatsen? Dan vindt u bij Chaletpark in Roeselare exact wat u zoekt! Ons team heeft al jarenlang ervaring met het ontwerpen, produceren, leveren én plaatsen van houten tuinconstructies. U krijgt bij ons dus enkel kwaliteit en een uitstekende dienstverlening.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

CHALETPARK6

Een onderhoudsvrije tuinberging uit houtcomposiet plaatsen

Wij maken al onze tuinhuizen op maat van uw wensen. Samen met u bespreken we alle details en maken we een offerte op maat. Wij maken uw tuinhok uit natuurlijk hout of maken gebruik van de duurzame houtcomposiet. Dankzij het gebruik van houtcomposiet als materiaal plaatsen wij een onderhoudsvrije tuinberging in uw tuin. U hoeft dit materiaal namelijk niet jaarlijks te behandelen of herschilderen. Het blijft jarenlang die warme uitstraling van natuurlijk hout hebben, maar hoeft niet geïmpregneerd of gebeitst te worden om de verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Een buitenruimte in uw tuin zorgt er bovendien voor dat uw leefruimte vergroot, omdat uw tuingerei niet langer in uw huis hoeft te liggen om veilig te zijn van de regen. Die nieuwe blokhut uit houtcomposiet laten plaatsen wordt zo de ideale oplossing voor een onderhoudsvrije tuinberging waar uw tuingereedschappen veilig en droog liggen.

Maak een afspraak om ons showterrein te bezichtigen

Op ons showterrein in Roeselare kan u onze verschillende modellen en uitvoeringen in levenden lijve bezichtigen. U kan ook enkele realisaties op maat in de tuinen van klanten bewonderen. Op die manier krijgt u een idee van wat wij zoal kunnen creëren voor u. De knoop om een onderhoudsvrije tuinberging te laten plaatsen was nog nooit zo snel doorgehakt. Een afspraak maakt u heel makkelijk via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be.