Onderhoudsvrije garage laten plaatsen

Onderhoudsvriendelijk hout

Levering en plaatsing

Volledig op maat gemaakt

Door een onderhoudsvrije garage te laten plaatsen aan uw woning door Chaletpark in Roeselare bent u zeker van een kwaliteitsvolle installatie. Wij ontwerpen de garage speciaal voor u, leveren hem en zorgen voor de plaatsing in heel Vlaanderen. Ons team zorgt voor een volledige dienstverlening zodat u snel uw onderhoudsvrije garage kan gebruiken.

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen?

CHALETPARK8

Een onderhoudsvrije garage laten plaatsen zodat u niet elk jaar hoeft te schilderen

Wij vervaardigen uw garage uit de onderhoudsvrije houtcomposiet zodat u na het plaatsen de garage nooit meer moet laten herschilderen. Houtcomposiet heeft de uitstraling van hout, maar is meer bestand tegen verschillende weersomstandigheden dan natuurlijk hout. Al onze constructies worden op maat gemaakt, zo gaan we duurzaam om met onze producten. U kan kiezen tussen een moderne en een klassieke uitvoering. Naast een garage op maat, kan u bij ons ook terecht voor verschillende andere soorten tuinconstructies uit houtcomposiet. Zo kan u door ons ook een onderhoudsvrije fietsberging laten plaatsen om uw garage fietsvrij te houden.

Kom langs voor meer informatie

Alles op maat maken, betekent natuurlijk dat elke constructie een eigen prijs krijgt. Daarom raden wij u aan om een afspraak te maken via ons contactformulier wanneer u beslist om een onderhoudsvrije garage te laten plaatsen. Tijdens deze afspraak geven wij u een persoonlijke rondleiding op ons terrein waar u onze verschillende modellen en uitvoeringen van onze tuinhuizen en andere tuinconstructies kan bewonderen. Contacteer ons makkelijk door te bellen naar 0496 75 90 92 of een e-mail te sturen naar info@chaletpark.be.

Expoterrein uitzonderlijk gesloten

Op zaterdag 16 september 2023 zal ons expoterrein uitzonderlijk gesloten zijn. Onze excuses voor het ongemak.